İSTANBUL'DA 6 PUANLIK MAÇ

Ligde kalma mücadelesi veren Van Büyükşehir Belediyespor ile Play-off mücadelesi veren Beylerbeyispor arasında yarın Beylerbeyi ilçe stadyumun'da iki takımda 6 puanlık maça çıkacak.

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor ligin 35'nci haftasında deplasmanda yarın Beylerbeyispor'a konuk olacak. Spor Toto 3. Lig 3'ncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor hafta içinde sahasında oynadığı ve son dakika golüyle rakibine iki puan kaptırmış ve ligde kalma yolunda büyük yara almıştı.

Deplasmanda ligin güçlü temsicilerinden Play-off iddiası bulunan Beylerbeyispor ile zorlu bir maça çıkacak olan Kırmızı-Siyahlılar güçlü rakibi karşısında üç puan mücadelesi verecek. Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarından dolayı 35 puanla düşme potasının hemen üstünde 15. sırada yer alıyor.

İNCE HESAPLAR VAR

Ligde kalma yolunda iki takım adına büyük öneme sahip olan karşılaşmada ince puan hesapları yapılıyor. 35 puanla ligin 15'inci sırasında yer alan Van Büyükşehir Belediyespor bu karşılaşmadan galip gelmesi halinde haftaya kendi evinde ligde kalma mücadelesi veren İskenderunspor'u konuk edecek.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, "Ligin güçlü takımlarından biriyle oynayacağız. Rakibimiz Play-off mücadelesi biz ise ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Bu yüzden 6 puanlık maça çıkacağız. Kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme