İŞKUR ile SMMMO iş birliği

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, kurumlar arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında program düzenlenmesi için ön mutabakatta anlaştı.

Vansesi Haber Merkezi

Van Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abidin Göksoy,  Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Hidayet Kişi, İş ve Meslek Danışmanları Ali Çınar ve Yusuf Savaşlı,   Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Van SGK İl Müdürü Abidin Göksoy sigorta teşvik uygulamalarında yasal sürenin önemine ve kayıt dışı istihdamın takibine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, kurumlar arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü(MEGİP) kapsamında program düzenlenmesi noktasında ön mutabakata vardı.

İŞKUR İl Müdür Vekili Hidayet Kişi, ‘‘Salgın döneminde en güçlü ve önemli paydaşlarımızdan odamızla bir araya gelmekten mutluyuz. İşbirliğimizi arttırmayı ve üye muhasebecilerimizi, mali müşavirlerimizi her daim bilgilendirmeyi hedef biliyoruz. İnşallah yakın zamanda oda üyelerimizle buluşup İŞKUR uygulamaları ve kısa çalışmadan sonrası normalleşme desteği uygulamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar konulu çevrimiçi bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu ve bunun gibi çalışmalarımızı, projelerimiz odamızla işbirliği içinde sürdüreceğiz’’ açıklamasında bulundu.

Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Şahin kurum amirlerinin oda ziyaretini memnuniyetle karşıladıklarını işbirliği noktasında oda olarak üzerine düşen tüm sorumlulukları üyeler için yerine getireceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme