İRTİFA KAYBEDİYORUZ…

Rıdvan Can yazdı...

En sonda söyleyeceğimizi en başta yazalım; Maalesef haftalardır "İrtifa kaybediyoruz"…!

Futbolcu kardeşlerim farkında mı bilmiyorum ama; "Kazanma arzusu, hırsı ve mücadeleci ruhu olmayan takım asla maç kazanamaz" Etimesgut maçı da bu maçlardan biriydi.

Ligi'n 14'ncü haftasında Başkent Ankara’da bıraktığımız iki puanın üzüntüsüyle haftayı kapattık.

Dost acı söyler.

Kimse kusura bakmasın Etimesgut karşısında Vanspor sahada yoktu.

Var diyenler, kendisini kandırır.

Kurgusuz, plansız, ortadan paslar, gol yollarındaki beceriksizlikler maçı kazanma adına yetersiz kalınca; böylesi bir karşılaşmanın sonucu da doğal olarak bir puan oldu.

Etimesgut maçı her maç olduğu gibi geride kaldı. Hafta sonu Soma deplasmanına çıkacağız. Bu müsabakada temsilcimiz Vanspor'a başarılar diliyor ve Van'ın çocuğu Etimesgut forması giyen Vanlı kardeşimiz İsmail Güner'i konuşalım;

İSMAİL GÜNER, MAÇA DAMGASINI VURDU

Geçen sezon Vanspor’da değerlendirilmeyip Etimesgut’a verilen ve o beğenilmeyen Van'ın çocuğu İsmail Güner, Etimesgut forması altında Vanspor'a karşı ortaya koyduğu mükemmel futboluyla Vanspor'a geçit vermeyerek, kendisini beğenmeyip forma şansı vermeyen, dönemin kulüp yönetimine ve teknik heyetine adeta futbol dersi verdi. İsmail Güner, performansıyla yıllardır dile getirdiğim, altyapıya önem verilmesi ve artık dışa bağlı transferler yerine, artık kendi öz çocuğuna değer vermesini kanıtlamış oldu.

Güner'i Etimesgut forması altında göstermiş olduğu üst düzey performansından dolayı canı gönülden kutluyor, futbol hayatında başarılar diliyorum.

Umarım İsmail Güner'i izleyen kulüp yönetimi benim gibi düşünüyordur diyeceğim ama nerede...!

Bakmadan Geçme