Irak Kürt Bölgesel Yönetiminden Eşbaşkan Zeydan ve Şedal'a hayırlı olsun ziyareti

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Ranya kenti Valiliği tarafından kutlama ve hayırlı olsun dikellerinde bulunmak üzere Van'a gelen sanatçı hedy chnarnaiy ve fotoğraf sanatçısı Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, Van'a kutlama ve hayırlı olsun ziyareti için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Ranya kenti Valiliği'nden gelen ünlü sanatçı Hedy Chnarnaiy ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Masum Süer’i misafir etti.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi adına Sanatçı Hedy Chnarnaiy, Van’ın kendileri için turizm anlamında çok değerli olduğunu dile getirerek, Eşbaşkanlara teşekkür etti. Eşbaşkan Zeydan ve Şedal; “Bizleri ziyaret eden heyetimize teşekkür ediyoruz. Bizlere yaptıkları ziyaret bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bizler de Eşbaşkanlar olarak size en yakın zamanda iadeyi ziyarette bulunacağız. Ayrıca kentimizin turizm ve ticareti için ilişkilerimizi daha da kuvvetlendireceğiz. Bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaretler için sizlere çok teşekkür ediyoruz.” Şeklinde ifadeler kullandı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme