İpeyolu İlçesi AK Parti’nin kalesidir

Van'da seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunan iş adamı İlhan Kaya, AK Parti'nin kalesi olarak gördüğü İpekyolu ilçesinde güçlü, toplumun bütün kesimlerinde sevilen aday ile seçimi Ak Partinin fark yaparak kazanacağını söyledi.

İpeyolu İlçesi AK Parti’nin kalesidir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cengiz Siyahtaş

 Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken AK Parti'de seçim hesapları, değerlendirmeleri yoğunlaştı. AK Parti Edremit belediye başkan aday adayı, iş adamı İlhan Kaya,  Van'da halkın AK Partiye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Van'ın ilk 5 yılı hayati önem taşımaktadır

Van'ın geleceğinin güçlü, deneyimli belediye ile doğru şekilleneceğini ifade eden Kaya şunları söyledi: "Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de AK Parti'ye çok büyük bir teveccüh vardır. Bunun sebebi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her alanda gösterdiği başarı ve AK Partili belediye başkanlarının insanları mutlu eden, şehirleri modernleştiren örnek belediyecilik hizmetleridir. 2014 yerel seçimlerinde Van seçmeni kendi mutluluğu ve kentin geleceği açısından doğru tercih yapacağına inanıyorum. Çünkü Van'ın Büyükşehir olarak ilk 5 yılı hayati önem taşımaktadır.  Geleceğin Van'ın temelleri ilk 5 yıl içinde atılacak.

Van'ın aydınlık yarınlarının, kalkınmasının,  güzelleşmesinin plan ve projeleri ilk 5 yıl içinde çizilecek.  Başta Büyükşehir olmak üzere bütün ilçelerde bunun gerçekleşebilmesi deneyimli,  nitelikli,  geniş görüşlülük sahibi Van Ak Parti kadrolarıyla mümkündür. Van bölgenin en modern kenti olma yoluna AK Parti ile devam edecektir."

Zafer AK Partinin olacak

Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti'nin Van'da her yerde büyük başarı elde edeceğine inandığını belirten Kaya, "   Partimizin en yoğun seçmen kitlesinin olduğu, seçimi farklı kazanacağı ilçelerden biri İpekyolu'dur. Seçmen profilini,  geçmiş seçim istatistiklerini incelediğimizde 290 bin nüfusa sahip olan İpekyolu ilçesinde sağduyulu, kendine ve kentine sahip çıkan seçmenlerimizin tercihi ile 31 Mart sabahı zafer AK Partinin olacak." dedi.  

İpekyolu AK Partinin kalesidir

Ak Parti'nin Edremit, Tuşba ve diğer ilçelerde seçimleri kazanacağını Van'ın Çankaya'sı, Kadıköy'ü olarak değerlendirilen İpekyolu ilçesinde  AK parti ile BDP arasında ciddi bir yarış olacağını belirten İlhan Kaya, " İpekyolu ilçemiz AK Partinin kalesidir. İlçemizde güçlü, toplumun bütün kesimlerinde kabul gören, toplumda sevilen bir aday ile AK Parti seçimi fark yaparak alacaktır.  AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı  başta olmak üzere bütün ilçelerin Belediye Başkanlıklarını Allah'ın izniyle, çalışarak, inanarak rahatlıkla kazanacaktır. Van Ak Parti ile ak günlere, ak belediyeciliğe, modern şehirciliğe 2014'te kavuşacak " diye konuştu.

Bakmadan Geçme