İPEKYOLUSPOR DESTEK BEKLİYOR?

Rıdvan CAN
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 'da yeni sezonda mücadele edecek olan İpekyoluspor Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman, sezona iyi bir başlangıç yapmayı istediklerini ifade ederek "Güzel günleri göreceksek sadece bizlerin çabasıyla olmuyor. Özellikle işadamlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.
UMUDUMUZ KARALOĞLUY'DU!
Bursa'ya atanan Vali Münir Karaloğlu'nun kendilerine destek sözü verdiğini belirten İpekyoluspor Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman, " Valimizin isim değişikliği önerisi ve destek sözü sonrası kulübümüzün Van Parisspor ismini değiştirerek İpekyoluspor'a  dönüştürdük.  Valimizin destek sözünden sonra futbolcularımızı büyük bir heyecan sarmıştı. Yıllar sonra ilk defa kulüp olarak bir validen destek alacağımız için çok sevinmiştik. Fakat son valiler kararnamesi valimizin Bursa'ya atanması İpekyoluspor camiasını son derece üzmüştür. Sayın valimize her şeye rağmen çok teşekkür ediyoruz " dedi.
DESTEK BEKLİYORUZ
Teknik Direktör Atilla Biçici yönetiminde çalışmalarını sürdüren İpekyoluspor'un BAL Liginde başarılı olacağını belirten Başkan Kahraman " Başarıyı yakalayan takımlara bulundukları şehrin valisi, belediye başkanı ve halkının desteğinin üst düzeyde olduğunu görüyoruz. Bu sebeple başarı istiyorsak tüm şehrin desteğini almamız şarttır'' dedi.
HEDEFİMİZ 3. LİG
Kahraman, Vanlı sporseverlere zevkli maç izletmek üzere transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:  "Transfer çalışmalarımız istediğimiz gibi gidiyor. Hocamızın raporu doğrultusunda takıma kaliteli oyuncuları monte ediyoruz. Hedefimiz 3.Lige çıkmaktır. Bunu da başardığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme