İpekyolu Gençlik Kolları kapı çaldı selam iletti

Diyarbakır'daki tarihi Erdoğan-Barzani buluşma programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunduğu ve kürsüde konuştuğu saatlerde Van Ak Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri Van’da insanların evlerinde televizyonlara odaklandığı sırada vatandaşların kapısını çalarak ' Başbakan Erdoğan size selam ve sevgilerini gönderdi' diyerek ilginç çalışma gerçekleştirdi.

İlhan Siyahtaş

Ev ziyaretlerinin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Ak Parti İpekyolu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Tuna,  Başbakanımız Diyarbakır’da bulunduğu saatlerde hemen hemen herkes televizyonları başında gelişmeleri takip ediyordu. Bizde vatandaşlarımızın kapısını çalarak Başbakanımızın ve ilçe başkanımızın selam ve sevgilerini iletince bu sıcak mesaj herkesin çok hoşuna gitti. Kimileri şaşırdı, kimileri gülümsedi. İpekyolu ilçemizde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız dedi.

Geçen hafta sonu Cumhuriyet, Bahçivan, Hafiziye ve Cevdet paşa mahallelerini ziyaret ettiklerini belirten Tuna, " Toplamda 40 arkadaşımızla sahada görev aldık.  Evleri gezerek halkımızın sıkıntılarını dinledik. Mahalle sakinlerinin teveccühü bizi onurlandırdı, mutlu etti. Gençliğe ve ekibime çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.


Bakmadan Geçme