İPEKYOLU BELEDİYESPOR PLAY-OFF'TA

Türkiye Kadınlar Futbol 3'ncü Liginde mücadele eden Van İpekyolu Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Van Büyükşehir Belediyespor'un ardından ligi ikinci sırada tamamlayarak, Play-off'a çıktı.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3'ncü Lig O grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Van İpekyolu Belediyesi Kadın Futbol takımı, hafta sonu oynanan sezonun son maçında güçlü rakibi Van Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlanan maçın ardından Van İpekyolu Belediyespor adını play-off'a yazdırdı. 

İŞGEM Futbol sahasında oynanan maça taraftar yoğun ilgi gösterdi. İki denk takımın mücadelesinde puanlar paylaşıldı. Finale yakışan seyir zevki güzel bir maçın ardından iki takım ele ele play-off'a yürüdüler.

"VAN'I EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Maçtan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Van İpekyolu Belediyesi Kadın Futbol takımı Teknik direktörü Savaş Çiçekay “Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Sezona başlarken hedefimiz play-off’a kalmaktı bunu başardık. 19 Mayıs tarihinde Play-off müsabakasında Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Van İpekyolu Belediyespor kadın futbol takımı olarak ilk yılımızda hedeflenen play-off'a ulaştık mutluyuz. Futbolcularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın sportif anlamda bizlere sunduğu destek ve tüm imkânlar için takımım ve teknik ekibim adına teşekkür ediyorum. Öte yandan kulüp başkanımız Birol Duman, Gençlikspor müdürümüz Celal Güneş ve bize destek çıkan herkese sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

PLAY-OFF MAÇLARI 18 MAYIS TARİHİNDE BAŞLIYOR

TFF Kadınlar 3'ncü Liginde Play-off maçları başlıyor.2021-2022 sezonu Kadınlar 3'ncü Ligi'nde Play-off maçları 18-19 Mayıs tarihlerinde oynanacak maçlar taraftarsız sahalarda eleme usulüne göre oynanacak. TFF O grubunda mücadele eden temsilcilerimiz Van Büyükşehir Belediyespor ve Van İpekyolu Belediyespor play-off maçlarını 19 Mayıs tarihinde oynayacak.

"HEDEF TFF 2'NCİ LİG"

Ligde 8 maçta 6 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 19 puanla Van Büyükşehir Belediyespor'un ardından ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off'a yükselen Van İpekyolu Belediyespor'un 19 Mayıs'ta oynayacağı Play-Off'taki rakibi İstanbul temsilcisi  Çatalcaspor kadın futbol takımı oldu. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçta galip gelen adını finale yazdıracak.

Bakmadan Geçme