İPEKYOLU BELEDİYESİNDEN ASFALT ÇALIŞMASI

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'ın talimatları doğrultusunda, kuruluşlarla koordineli sürdürülen yol yapım ve asfalt serim çalışması kent genelinde eşzamanlı olarak yapılıyor.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yol yapım ve asfalt serim çalışması ile bozuk yollar birer birer yenileniyor.  Altyapı sorunları çözülmüş, uzun yıllar boyunca bir daha bozulmayacak nitelikte asfalt çalışması yapma hedefinde olduklarını belirten, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, “ Kentimizin merkezi konumundaki en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda ihtiyaçlara yönelik çalışmalara öncelik veriyoruz. Bu çalışmaların en önemli ayağını yol yapım ve asfalt serim çalışması oluşturuyor. Çalışmalarımızı yaparken altyapı kuruluşları ile eşgüdümlü bir yol haritası çiziyoruz. Çünkü altyapısı yapılmadan bugüne kadar yapılan yolların durumunu hepimiz gözlemliyoruz. Çok şükür kısa süre önce başladığımız yol yapım çalışmalarında, asfalt serim aşamasına geçtik. İnşallah sezon içerisinde ilçemizdeki cadde ve sokaklarımız çok daha güzelleşerek, trafikte de önemli derecede rahatlama sağlanacaktır.” dedi.

Aslan’dan Çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatı 

İpekyolu ilçe merkezinde yoğun olarak kullanılan Cadde ve Sokaklar başta olmak üzere, çalışma başlatılan tüm yolların biran önce tamamlanması talimatını veren İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, “Değerli vatandaşlarımızın gösterdiği sabır ve anlayışıyla, yapımına başladığımız yolların bir an önce tamamlanarak hizmete sunulmasını hedefliyoruz. İnşallah kısa sürede hedeflerimize ulaşacak, vatandaşlarımızı daha konforlu ve güzel yollarla buluşturacağız” dedi.

Öte yandan, altyapı sorunları çözülen cadde ve sokaklarda, asfalt serim aşamasına başlandığını belirten İcracı Birim Müdürlüğü yetkilileri, asfalt serim çalışmasında son olarak, Buzhane Mahallesi Terzioğlu 1. Sokak ve Nuri Sokakta BSK binder asfalt kaplama çalışmasının tamamlandığını, diğer cadde ve sokaklarda da çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

Bakmadan Geçme