İpekyolu Belediyesi'nden mezarlık temizliği

İpekyolu Belediyesi ilçe genelindeki tüm mezarlıklarda yoğun bir temizlik çalışması başlattı. Belediye, bayram sabahı gerçekleşecek olan mezarlık ziyaretleri öncesinde mezarlıkların en iyi şekilde düzenlenip temizlenmesi için ekiplerini seferber etti.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Bayram sabahı mezarlıklara yapılacak ziyaretler öncesi belediyemiz ilçe genelindeki bütün mezarlıklarda temizlik çalışması yapıyor" ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca, "Vatandaşlarımızın huzur içinde ve temiz bir ortamda sevdiklerinin mezarlarını ziyaret edebilmeleri için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor" denildi.

Edinilen bilgilere göre, belediye ekipleri mezarlıklardaki yabani otları temizliyor, mezar taşlarını yıkıyor ve çevre düzenlemesi yapıyor. Ayrıca, mezarlık girişlerine ve yollara da özel önem veriliyor. Bakımsız olan alanlar onarılıyor ve mezarlıklar ziyarete hazır hale getiriliyor.

İpekyolu Belediyesi yetkilileri, "Bayram, insanların sevdiklerinin yanına gittiği, onların kabirlerini ziyaret ettiği özel bir gün. Biz de bu anlamlı günde vatandaşlarımızın huzur içinde, temiz ve bakımlı bir ortamda ziyaret edebilmeleri için yoğun bir çaba sarf ediyoruz" diye konuştular.

Yetkililer, ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını ve bayram sabahına kadar tüm hazırlıkların tamamlanacağını söyleyerek,  "Vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Onların huzur ve mutluluğu bizim için çok değerli" ifadelerini kullandılar.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Şehri temizleyin. 16 Haziran 2024 22:11

Kentini ve kendini seven, kentine ve kendine değer veren her bir insan şu şehrine sahip çıkar, şehrini kirletmez, şehrini güzelleştirir. Bu şehir hepimizin. Başka bir Van yok. Ey Vanlılar şehrinize sahip çıkın.

Bakmadan Geçme