İpekyolu Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İpekyolu Belediyesi'nde ilk meclis toplantısı yapılarak Meclis Başkanlık divanı ve daimi encümen seçimleri yapıldı.


Van'ın İpekyolu Belediyesi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Eşbaşkanları Cevdet Altındağ ve Canan Uzunay ile tüm belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda, meclis başkanlık divanı ve daimi encümen seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda belirlenen gündem maddeleri, önümüzdeki günlerde detaylı bir şekilde görüşülmeye devam edecek.

İpekyolu Belediyesi Belediye eşbaşkanları ve meclis üyeleri, vatandaşların beklentilerini karşılamak, şehrin gelişimine katkıda bulunmak ve hizmet kalitesini artırmak için karar alma süreçlerine katılımı teşvik etme konusundaki kararlılıklarını vurguladılar.

Meclis başkanlık divanı ve daimi encümenin seçimi, belediyenin yönetiminde çeşitli sorumlulukları üstlenecek olan isimlerin belirlenmesini sağladı. Toplantıya katılan meclis üyeleri, İpekyolu Belediyesi'nin geleceğine dair umutlu olduklarını ve işbirliği içinde hareket ederek şehrin kalkınması ve refahının artırılmasına katkı sağlayacaklarını belirttiler.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme