İpekyolu Belediyesi cadde ve sokakları yıkıyor

İpekyolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kentin cadde ve sokaklarında genel temizlik çalışması yapıyor. Ekipler gece ve gündüz saatlerinde yaptıkları temizlik çalışmalarıyla cadde ve sokakları bayrama hazır hale getiriyorlar. Yapılan temizlik çalışmaları kapsamında sulama araçları ile cadde ve sokaklar yıkanarak hijyenik hale getiriliyor.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte İpekyolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentin cadde ve sokaklarını bayrama hazır hale getirmek için yoğun bir çalışma başlattı. Ekipler, gece, gündüz demeden sürdürdükleri temizlik çalışmalarıyla cadde ve sokakları hijyenik bir görünüme kavuşturdu.

Bayram öncesi temizlik çalışmalarının ayrıntılarını paylaşan İpekyolu Belediyesi yetkilileri, ekiplerin özellikle caddeler, sokaklar, meydanlar ve kaldırımlar başta olmak üzere kentin tüm ortak kullanım alanlarını kapsamlı bir şekilde temizlediğini belirtti. Sulama araçlarının kullanıldığı çalışmalarda cadde ve sokaklar yıkanarak hijyenik hale getirildi.

Temizlik ekipleri ayrıca çöp konteynerlerinin boşaltılması, caddelerin süpürülmesi, kaldırımların yıkanması gibi rutin temizlik işlemlerini de gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında cadde ve sokakların trafiğe kapatılmaması için önlemler alınarak, vatandaşların günlük yaşamını en az seviyede etkilemesi sağlandı.

İpekyolu Belediyesi cadde ve sokakları yıkıyor

İpekyolu Belediyesi yetkilileri, Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmalarının önemine dikkat çekerek, "Kurban Bayramı’nı hep birlikte güzel geçirmek için cadde ve sokaklarımızı yıkayıp temizledik. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak kenti bayrama hazır hale getiriyorlar. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz" dediler.

Temizlik çalışmalarının Kurban Bayramı öncesinde tamamlanması planlanırken, bayram sonrasında da kent genelinde temizlik faaliyetlerinin sürdürüleceği belirtildi. İpekyolu Belediyesi yetkililerine göre, bayram döneminde de ekipler görev başında olacak ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda hızlı müdahaleler gerçekleştirilecek.

Kurban Bayramı'nın şehre mutluluk ve huzur getirmesini dileyen İpekyolu Belediyesi yetkilileri, "Hemşehrilerimizin bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Kurban Bayramı'nın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 2
BU TEMEL HİZMETLERİ ACİLEN BEKLİYORUZ 12 Haziran 2024 11:42

■ VBB, İpekyolu, Edremit ve Tuşba belediyeleri ve diğer 10 ilçenin PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜKLERİ 13 ilçenin bütün çarşılarında, semt ve mahallerindeki yakın uzak, küçük büyük yüzlerce parkının TAMAMINDA temizlik, bakım, onarım ve yenilemeleri MAYIS ayında hızla yapıp bitirin. ■ Bu ilçelerin bütün cadde, sokak, ara sokaklarını tek tek mobil ekiplerle dolaşıp inceleyerek çukur, kazılı, çökük, arızalı, bozuk yerlerin HEPSİNİN tek tek özenli ve güzel bir şekilde bakım ve onarımlarını yapın. 13 ilçenin her yerinde abartısız on binlerce sorunlu yer göreceksiniz. ■ 13 ilçede asfaltsız, parke taşsız, kaldırımsız, oluksuz bütün yolları bu aylarda mutlaka mükemmel hale getirin. ■13 ilçenin bütün semtlerinde, bütün mahallerinde, bütün caddelerinde, bütün sokaklarında, bütün ara sokaklarında, 13 ilçenin her yerinde hızla süpürme, çöp ve atık toplama, özenli ve detaylı TEMİZLİK BAŞLATIN. Şehirlerimizin içler acısı bakımsızlığı, kirliliği herkesi usandırıyor. Bir zahmet artık bir bakın.

BELEDİYELER NERDESİNİZ? 12 Haziran 2024 11:40

Kurban için getirilen koyun ve keçi sürüleri cadde ve sokaklara, çarşılara ve mücavir alanlara, semt ve mahalle içlerine lütfen sokulmasın. Yeşil alanlar tahrip ediliyor, her taraf pisletiliyor. Bu zabıtalar ne diye maaş alıyor? Diğer büyük kentlerde neden böyle akıl dışı görüntüler şehir içinde olmuyor. Van'da her yıl aynı çirkef manzaralar ve aynı ilgisizlik.

Bakmadan Geçme