İpekyolu Belediye Başkan Adayı Kılıç'tan seçmenlere destek çağrısı

Saadet Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, yarın yapılacak yerel seçimler için destek çağrısında bulundu.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi çağrıda bulunan Saadet Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, seçmenlerden destek istedi. 

Başkan Adayı Kılıç, yerel seçimler öncesinde seçmenlere destek çağrısında bulunarak Van'ın geleceği için birlikte çalışma sözü verdi. Kılıç, seçimlerin ardından İpekyolu'nu gelişmiş bir ilçe haline getirmek için projelerini paylaştı ve seçmenlerin desteğini talep etti.

Kılıç, yaptığı açıklamada, "Sevgili Vanlılar, 1 oyla bu kenti kayyumlardan kurtarabilirsiniz. Ben size tek hesap vereceğim. Sizin dışınızda kimseye hesap vermeyeceğim. Bu şehrin sahibi sizlersiniz. Dışarıdan sahip aramanıza gerek yok. Vereceğiniz oyla bu şehrin kaderini değiştirebilirsiniz" şeklinde konuştu.
İpekyolu için hazırladıkları projeleri seçmenlerle paylaştığını belirten Kılıç, ilçenin gelişimi için yapacakları çalışmalara dair bilgiler verdi. İpekyolu'nu en gelişmiş ilk 100 ilçe arasına taşımak için doğru adımlar atacaklarını vurgulayan Kılıç, belediye olarak yerinde dönüşümü kolaylaştıracaklarını ve bürokratik engelleri ortadan kaldıracaklarını söyledi. Depreme karşı dayanıklı bir İpekyolu oluşturmak için mimar ve mühendis odalarıyla iş birliği yapacaklarını ifade eden Kılıç, 5 yıl içinde hasarlı bina kalmaması için çalışacaklarını belirtti.

Yılmaz Kılıç, açıklamasında İpekyolu'nun geleceği için adımlarının belirlendiğini ve projelerin hazır olduğunu vurgulayarak, göreve gelmeleri durumunda hemen harekete geçeceklerini ve İpekyolu'nu kalkındırmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. İlçenin dönüşümüne öncelik vereceklerini ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Saadet Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç'ın seçmenlere yönelik destek çağrısı, seçim öncesinde projelerini paylaşarak İpekyolu'nun gelişimi için çalışma sözü vermesiyle dikkat çekti. Kılıç, vatandaşların desteğiyle İpekyolu'nu daha güzel bir geleceğe taşıyacaklarını ifade etti.


 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme