Evlilik Teklifinin En Romantik Hali: Tektaş, Baget ve Beştaş Yüzükler

Birbirini çok seven çiftler, her zaman en özel anlarını ölümsüz hale getirmek adına çaba sarf ederler. Özellikle de, evlilik gibi çok ciddi bir karar alındığında, teklifte bulunmak için özel ve anlamlı bir hediye almak gerekir. Evlilik teklifinin en romantik hali ise tektaş, baget ve beştaş yüzükler olacaktır Peki sizler en özel anlarınızı tektaş baget ve beştaş yüzükler ile ölümsüzleştirmek ister misiniz? İşte detaylar...

Evliliğe giden süreçte atmanız gereken ilk adım, sevdiğiniz kadına evlenme teklifi etmektir. Öyle ki her insanın zevki birbirinden farklı olmakla birlikte romantizm anlayışı da çok farklıdır. Ancak yüzük konusunda ortak bir beğeni söz konusu! Çünkü hemen her kadın tektaş, baget ve beştaş  yüzüklere bayılıyor! Bu nedenle de son zamanlarda gerek evlilik yıl dönümlerinde gerekse de evlilik tekliflerinde tektaş, baget ve beştaş yüzükler yoğun talep görüyor. Baget yüzükler; birbirinden farklı boyutlarda ancak bir o kadar da gösterişli pırlantaların birleşiminden elde ediliyor. Yine kişisel zevklere uygun olarak hem modern formda hem de şık hem vintage ve hem de özel tasarım alternatifleriyle de sunuluyor. Tektaş ve beştaş yüzükler ise kişilere kendilerini daha özel hissettirecek boyuttaki pırlantalarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Ancak hangi yüzük tercih edilecek olursa olsun en önemli husus sevdiğiniz kadına kendisini mutlu ve iyi hissettirmek olmalıdır.

Pırlanta Yüzükler ile Şıklığınızı Taçlandırın!

Yüzük; kadınların en çok sevdiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Özellikle de özel günlerde hediye edilen pırlanta yüzükler, diğer aksesuarlara göre daha yoğun anlam taşımakla birlikte kadınlar tarafından da oldukça ilgi görüyor. Sevdiğiniz kadına alacağınız pırlanta yüzükler ile sizler de onların şıklığını taçlandırarak, onları ne kadar çok sevdiğinizi hissettirebileceksiniz. Peki evlilik teklifi ederken hangi yüzük tercih edilmeli?

Evlilik tekliflerinde genellikle baget yüzükler tercih edilir. Fakat daha fazla bütçesi olanlar karat oranı yüksek olan beştaş yüzükleri de tercih edebilirler. Baget ve tektaş yüzükler genellikle kare formda üretilir. Ayrıca kendilerine has tarzları vardır. Yalnızca evlilik teklifleri için değil, sevgililer günü, yıldönümü ve anneler günü için de ideal ürünlerdir. Eminiz ki sizler de çok seveceksiniz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme