Badminton Şampiyonası Sona Erdi

24-26 Nisan tarihleri arasında Ahlat'ta yapılan, Doğu ve Güneydoğu Badminton Bölge Grup Birinciliği Şampiyonası sona erdi.
Ahlat'ta yapılan Badminton Bölge Şampiyonasına, Doğu ve Güneydoğu bölge illerinden 14 erkek ve 13 kız takımı olmak üzere toplam 27 takımın katıldı. Doğu ve Güneydoğu Badminton Bölge Grup Birinciliği Şampiyonası sonucunda kızlar kategorisinde Elazığ Balakgazi Lisesi 1'inci, Erzincan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 2'inci olurken, Van Özel Adalı Anadolu Lisesi ise 3'üncü oldu. Erkekler kategorisin de Erzincan Lisesi 1'inci, Erzincan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 2'inci, Van Özel Adalı Anadolu Lisesi ise 3'üncü oldu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Badminton Bitlis İl Temsilcisi Levent Akürek, düzenlenen bölge şampiyonasına yaklaşık olarak 200 sporcunun katıldığını ifade ederek, müsabakaların oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi.
Dereceye giren öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İdris Kürüm ve Badminton Bitlis İl Temsilcisi Levent Akürek tarafından kupaları verilerek şampiyona sona erdi.

 

Bakmadan Geçme