Başkan Terzioğlu sorunları dinledi

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, Çaldıran esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Vansesi Haber Merkezi

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, beraberindeki Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabuğa, İpekyolu İlçe Başkanı Şahin Sevimli, Erçiş İlçe Başkanı Halil Kızılkaya, Edremit İlçe Başkanı Mehmet Veysi Metin ve Kadınlar Kolu Başkanı Gülbin Tüfekçi ve İl Başkan Yardımcısı Nevzat Koç ile birlikte Çaldıran’ı ziyaret etti.

 Çaldıran İlçe Başkanı Bişar Biliciler tarafından karşılanan Başkan Terzioğlu ve beraberindekiler, ilk olarak parti binasını ziyaret ederek, yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Burada bir konuşma yapan Başkan Terzioğlu, 18 Mayıs 2021 günü partilerinin kurulmasından itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, Çaldıran’a düzenledikleri üçüncü ziyaret olduğunu söyledi. Konuşmasında il ve ilçe yöneticilerine ve üyelere teşekkür eden Terzioğlu, “Memleket, adalet, vicdan ve iş diyerek aklımızla, yüreğimizle daha da çok çalışarak geleceğimizi hep birlikte geri alacağız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Daha sonra beraberindekilerle ilçe esnafını gezen Terzioğlu, esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. Üç üniversite diploması olduğu halde iş bulamadığı için çaycılık yapmak zorunda kaldığını haykıran gence yaklaşan Başkan Terzioğlu, bu durumun bölgenin ne kadar yalnız bırakıldığının göstergesi olduğunu söyledi. Ortalığın buzdan, kardan yürünemez halde olduğunu ve belediyenin çalışmalarında sınıfta kaldığını belirten Başkan Terzioğlu, “Devlet hastanesindeki doktorların az olması, hastanenin tam olarak faaliyete geçmemesinin yanında bazı mahallelerde su sıkıntılarının hala çözülmemesi, mahalle yollarının kullanılamaz durumda olması, Çaldıran halkının çok fazla yalnız bırakıldığının göstergesidir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme