KAYA'YA DEMOKRASİ ONUR ÖDÜLÜ

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 3. Mezopotamya Başarı Ödülleri kapsamında “Demokrasi Onur Ödülü” Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’ya verildi.
Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti’nin Kızıltepe Dunaysır Otel'de düzenlediği törenle 3. Mezopotamya Başarı Ödülleri sahiplerine verildi. Yoğun çalışmalarından dolayı Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya törene katılmazken, ödül törenine AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Akil İnsanlar Komisyonu Güneydoğu Bölgesi heyetinde yer alan MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, Mardin Deyrulzafaran Manastırı Metropoliti Saliba Özmen, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, MÜSİAD Mardin Şubesi Başkanı Mehmet Ali Dündar, Mardin İş Adamları Derneği Başkanı Nasır Duyan, Kızıltepe Sivil Toplum Demokrasi Platformu Sözcüsü Mehmet Şerif Öter ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından ödül alanlara ödülleri verildi. Yoğun işlerinden dolayı törene katılamayan Van Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, törene bir mesaj gönderdi. Kaya, ödülü bu ülkenin barışına katkı sunan ve sunacak tüm insanlara armağan etti.
3 yılda bir verilen ve daha önce ünlü Kürt Yazar Mehmet Uzun ve DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk’e verilen “Demokrasi Onur Ödülü” Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya'ya verildi. Kaya’nın ödülünü Kızıltepe Sivil Toplum Örgütleri Platformu Sözcüsü Musa Öztürk aldı.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme