POLİSLERDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

Van’ın Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğü, Atatürk İlkokulu’nda bulunan 40 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.
İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan 65 polisin kendi aralarında topladıkları parayla 40 minik öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik, beraberindeki Polis Merkez Amiri Sabahattin Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Anus ile birlikte Atatürk İlkokulu’nda öğrencilere paketleri verdi. İçerisinde ayakkabı, mont, kazak ve kırtasiye malzemesi bulunan paketleri alan öğrenciler, polislere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Anus, polislerin Polis Haftası’nı kutlayarak, “Bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzda bulunan 40 ihtiyaç sahibi minik öğrencimizin sevinmesi hepimizi mutlu etmiştir. İhtiyaç sahibi olan 40 öğrencimizin yüzünden okunan gülücükler her şeyi anlatıyor. Bu tür etkinliklerin devam etmesi, geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızı çok mutlu etmiştir. Emeği geçenlere kurumum ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme