DÜNYA BİRİNCİSİ VAN BAHÇESEHİR KOLEJİ'NDEN

Van Bahçeşehir Koleji başarısından söz ettirmeye devam ediyor. Van Bahçeşehir Koleji üçüncü sınıf öğrencilerinden Özgün Yaman Aygün, katıldığı 'Dünya Uluslararası Caribou Matematik' Yarışması'nda dünya birinci oldu.

Rıdvan Can

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji başarıdan başarıya koşuyor. Van Bahçeşehir Koleji öğrencisi Özgün Yaman Aygün, 9 bin 556 öğrencinin katıldığı "Dünya Uluslararası Caribou Matematik"  Yarışması'nda elde ettiği birincilikle hem Türkiye'yi hemde Van'ı gururlandırdı.  Matematik dehası Özgün Yaman Aygün, başarısını öğretmenleri başta olmak üzere düzenli ve planlı çalışmaya borçlu olduğunu söyledi.

"Öğrencimizi tebrik ediyoruz"

Van Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Mümtaz Atlıhan, "3'ncü sınıf öğrencimiz Özgün Yaman Aygün'ün dünya genelinde 9 bin 556 öğrencinin katıldığı "Dünya uluslararası İngilizce Caribou Matematik” sınavında büyük bir başarı elde etti. Özgün Yaman Aygün, öğrencimizi Bahçeşehir Koleji adına tebrik ediyoruz. Öğrencimiz Özgün Yaman Aygün, ailesinin desteği ve öğretmenlerinin doğru yönlendirmesiyle büyük bir başarıya imza attı. Özgün Yaman Aygün, kardeşimiz bu başarısıyla ailesini öğretmenlerini ve herkesi büyük sevince boğdu. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Bu başarıda ailenin ilgili olması ve öğretmenlerin de katkısıyla dünya birinciliği geldi” dedi.

Yorumlar 1
Gizemli Bahçeşehir Koleji Öğrencisi 13 Şubat 2023 12:50

Ne güzel bir başarı.TEBRİKLER

Bakmadan Geçme