MASTERLER'DEN VANSPOR U19 GENÇLERİNE ÖVGÜ

TFF 2'nci Lig U19 Gelişim Liginde mücadele edecek olan Silahtaroğlu Vanspor U19 takımı hazırlık maçlarında fırtına gibi esiyor. Altyapıdan sorumlu genel koordinatör Fahri Baştürk, yönetimindeki U19 takımı gelecek adına umut saçıyor.

Rıdvan Can

Tecrübeli antrenör altyapı genel koordinatörü Fahri Baştürk, yönetiminde yeni sezon hazırlıkları kapsamında hafta içi her gün antrenmanlarına devam eden U 19 takımı hazırlık maçları yapmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz Perşembe günü Van Masterler takımıyla karşılaşan ve güzel bir futbol ortaya koyan Silahtaroğlu Vanspor U19 takımı 3-3 beraberlikle biten maçta ortaya koydukları futbolla ve gösterdikleri performansla efsane abilerinin beğenisini kazanırken taraftarlardan da alkış aldılar.

"Baştürk'ün alt yapıya sihirli dokunuşu takdir topluyor"

2'nci lig kırmızı grup'ta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'un  U19 takımı gibi U17, U16, U15, U14 ve U13 takımların da birbirinden başarılı futbolcular yetişiyor.

Vanspor altyapının son dönemlerde gösterdiği başarılı performans ve atılım tüm spor kamuoyunun dikkatini çekerken, en büyük payı altyapı genel koordinatörü tecrübeli antrenör Fahri Baştürk, sağlıyor. Baştürk, Vanspor'un gelecekte formasını giyecek altyapıdan yetişecek futbolcuların gelişmesinde önemli rol oynuyor.

"Kısıtlı imkanlarla büyük işler başaracağız”

Silahtaroğlu Vanspor U19 takımı genel koordinatörü Fahri Baştürk, Kısıtlı imkanlarla büyük işler başaracaklarına inandıklarını dile getirerek, “Van’ı TFF 2'nci Gelişim Ligi'nde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Genç ve iyi mücadele eden bir ekip oluşturduklarını sözlerine ekleyen Baştürk, Antrenmanlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Van futboluna yıllarca hizmet etmiş efsane futbolcularından oluşan Van Masterler takımıyla özel bir hazırlık maçı yaptık. Çok iyi mücadele ettik abileri karşısında iyi performans sergileyen takımımı kutluyorum. İmkanlarımız çok kısıtlı. Bu kısıtlı imkanlara rağmen çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Hedefimizi yüksek tutuyoruz. İlimizin sporseverleri ve iş adamlarını Van’ın çocuklarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Bize inansınlar ve destek versinler.  Biz Van’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bakmadan Geçme