Kol Saati Modelleri

En çok tercih edilen takılar içerisinde elbette kol saati modelleri yer alıyor. Kullanımı için genellikle sol bileklerin tercih edildiği ve çeşitli renklere ve kordon türlerine sahip olan bu modeller ile sizler de kombinlerinizi daha şık hale getirebilirsiniz. Kombinlerinizde bir eksiklik htiğiniz takdirde, kol saatlerinden biriyle bu eksikliği giderebilir ve tamamen farklı şekilde tamamlayabilirsiniz.

Silikon Kol Saati Modelleri

Silikon kordona sahip kol saati modelleri her yaş grubu tarafından beğeniyle tercih ediliyor. Diğer kordon türlerine oranla silikon kordon türleri kolda daha sağlam duruyor ve kayma yapmıyor. Bu kordonlar ancak kış aylarında terleme yapmadığı için daha fazla tercih ediliyor. Aynı zamanda silikon kordona sahip modeller daha çok spor kombinler ile uyum içerisinde tercih ediliyor.

Metal Örgü Kol Saati Modelleri

Metal ve özellikle de örgü tasarımıyla dikkat çeken kol saati modelleri kullanım itibariyle erkekler tarafından daha çok tercih ediliyor. Ancak hem erkekler hem de kadınlar için olan unisex modelleri de https://www.kostebek.com.tr/kol-saatleri adresinde bulabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme