Van Samsun'dan 4 transfer yaptı

Bayanlar Hentbol 1. Lig'de mücadele edecek olan Van Gençlik Spor Kulübü Bayanlar Hentbol Takımı sporcuları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir yönetiminde bir araya gelerek sözleşme imzaladılar.
Bu yıl Bayanlar Hentbol 1. Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Van Gençlik Spor Kulübü Bayanlar Hentbol Takımı, Kulüp Başkanı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Genel Kaptan Suat Çelik, Genel sekreter İsa Aşkan ve Baş Antrenör Müslüm Karaboğa ile bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplu imza töreni ile 4 dış transfer, 5 iç transfer olmak üzere toplamda 16 bayan hentbolcu ile sözleşme imzalandı.
İmza töreninden sonra bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, "Bayan Hentbol Takımımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulmuştur. Bizler tamamen yeniden inşa etmeye çalıştığımız takımımızdan çok şeyler bekliyoruz.  Sizlerde elinizden geleni yapmaya çalışın. Bir aile gibi olun ve bir birinize sahip çıkın. Bildiğiniz gibi aramıza Samsun'dan 4 arkadaşınız katıldı, onlara sahip çıkın. Kendilerini evlerinde gibi hissettirmeye çalışın ve onlara sahip çıkın. 1. Lig yolunda devam eden takımımızın hedefi inşallah Süper Lig olur. Kulübümüz, Van'ımıza ve Vanlılara hayırlı olsun" dedi.
Ligde Van'ı temsil edecek olan Van Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı, ilk maçlarını da kendi evlerinde 22 Ekim 2012 tarihinde Diyarbakır Yeni Köy Spor Kulübü ile yapacaklar.
vanhaber, van haber, van, haber

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme