'Türk siyasetinin dibe vurduğunun göstergesidir'

Adalet Bakanı Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözleri için 'Türk siyasetinin dibe vurduğunun göstergesidir' ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözleri siyasetin gündeminde.

Konuyla ilgili bir açıklamada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. 

Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun sözleri için "Dünkü açıklamalar üslup bakımından Türk siyasetinin dibe vurduğunun göstergesidir" diyerek şunları kaydetti:

"Siyasetteki edep yüklü ahlak yüklü üslubun yerine edep ve ahlaktan yoksun uslubun ikame edildiğini görüyoruz. Bu son derece üzüntücü verici. Bu açıklama üzüntü verici olduğu gibi daha sonra sözümün arkasındayım gibi açıklaması da yaptığı ilk açıklamadan daha vahim bir durumdur.

Yanlışta ısrar etmenin anlamı yok. Ne söylerseniz söyleyin mızrak çuvala sığmaz. Sözler anamuhalefet partisinin liderinin ağzına yakışacak sözler değil. Sayın Kılıçdaroğlu demek ki kendi içindeki duyguları dışarı yansıtmış. Kalbinde ne varsa onları söylemiş. Umarız bu yaptığı yanlıştan döner, yanlışta ısrar etmez." 

Bakmadan Geçme