Akademisyenler Öğretmenlerle Buluştu

Van Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hayata geçirilen “Eğitimde İyi Örnekler ve Yazarlar Öğrencilerle Buluşuyor” projeleri devam ediyor.

Projeler kapsamında Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Murat Başar ve Doç. Dr. Saadettin Keklik, Van’da öğretmen ve öğrencilerle buluştu. İpekyolu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin konferans salonunda sınıf öğretmenleri ile bir araya gelen Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Murat Başar, ilk okuma yazma süreci ile ortaya çıkan sesli okuma yazma hataları ve çözüm önerileri hakkında bilgiler aktardı.
Selahaddini Eyyubi BİST Anadolu Lisesi’nde Türkçe öğretmenleri ile okulun konferans salonunda bir araya gelen Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Saadettin Keklik ise, yenilenen Türkçe öğretimi programının getirdikleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında konuştu.
Her iki seminerde, eğitimde yeni modeller, yeni yaklaşımlar ve öğrencilerin yetiştirilmesinde izlenmesi gereken yeni uygulamalar hakkında öğretmenlere önemli bilgiler verildi.
Eğitimlerin bir hafta boyunca farklı ilçelerde devam edeceğini belirten akademisyenler, burada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Bakmadan Geçme