Gevaşspor'da Öncelik Altyapıya

Van 1.Amatör Lig takımlarından Gevaşspor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Yusuf Kuşçi, öncelikli hedeflerinin tesisleşme ve altyapıdan başarılı futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Rıdvan CAN

Van 1.Amatörde Küme 1.Grupta mücadele eden Gevaşspor alt yapıya önem vererek başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. 2015-16 futbol sezonu öncesi hedeflerini Vansesi'ne açıklayan Gevaşspor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Yusuf Kuçi geleceğe yatırım yapmak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz sezondan takımda top koşturan en az 10 futbolcuyu tutarak kadroyu korumak istediklerini söyleyen Kuşçi, “Geçtiğimiz sezon takımda olan 2-3 oyuncu dışında tüm oyuncularla görüştük. En az 10 futbolcumuzla mücadeleye devam etmek istiyoruz. Bazı mevkilere transfer yaparak sezona başlayacağız” dedi.

"Tesis ve semt sahası istiyoruz"

Diğer kulüpler kadar Gevaşspor'un da Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme hedefinin olduğunu vurgulayan Kuşçi," Bu bir yarışıştır. Bizde bu yarışta başarılı olup BAL'da mücadele etmeyi hedefliyoruz. Yeni sezonda hedefi olan kadroyla oynayacağız Gevaşspor'un öncelikli hedefi tesisleşme ve altyapıdan başarılı futbolcular yetiştirmektir. Gevaş doğası, futbola ilgi gösteren halkıyla başarılı futbolcu yetiştirmeye çok müsait bir ilçedir. Büyükşehir ve Gevaş belediyelerinin Gevaş ve diğer ilçelerde semt sahaları ve tesisleşmeye ödenek ayırarak gençlere sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.

"Diğer takımlar kadar iddialıyız"

Bayram sonrası antrenmanlara başlayacaklarını belirten, Kuşçi, "Yoğun bir sezon bizi bekliyor. Bu uzun maraton dan elimizdeki kadro ile mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Diğer takımlar ne kadar iddialıysa, bizde o kadar iddialıyız. Centilmence bir son geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme