HDP’den Mahalle ve Kurumlara Ziyaret

HDP seçim çalışmalarına devam ediyor.

HDP-DBP Özalp ilçe örgütleri seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Tulgalı,Yukarı Tulgalı,Eğribelen,Oymaklı,A.Koşkıran,Y Koçkıran,Günyüzlü ve Çavuşlar mahallelerini ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerine HDP- DBP Özalp ilçe örgütleri ve Belediye Eşbaşkanları Handan Bağcı ile Şerefettin Özalp katıldı.

Vansesi Haber Merkezi

ERCİŞ

Erciş de seçim çalışmaları kapsamında HDP Van Milletvekili Adayı Selami Özyaşar, ilçe halkının  ziyaret  etti.  Ziyaretlerde konuşan Özyaşar, “Bu halkın acısı üzerine rant sağlandı. Yaşanan enkazlar altında ölen insanlarımızın tüyü bitmemiş yetimlerinin hakkı yenildi” dedi.

TUŞBA

HDP Van Milletvekili Adayı Remzi Özgökçe ve HDP PM Üyesi Mustafa Avcı, Tuşba  Akçagören  ve Adıgüze  mahallelerinde halk toplantılarına katıldı. Halk toplantılarında konuşan Özgökçe,  “HDP 7 Haziran’da barajı geçip, Türkiye’nin demokratikleşmesi için, yeni yaşam bildirgesini hayata geçirmek için çalışacak. Demokrasi, barış, kardeşlik isteyen herkes HDP’ye oy vermelidir’’ dedi.

HDP Van Milletvekili Adayı Yurdusev Özsökmenler Kalecik TOKİ, Bardakçı, Altıntepe ve Abdurrahman Gazi mahallelerinde toplantılara katıldı.

EDREMİT

HDP Van Milletvekilli Adayı Adem Özcaner, Edremit Belediye Eşbaşkanı A.Kerim Sayan ve beraberindeki HDP’lilerle birlikte ilçe genelinde bulunan kurumları ziyaret etti. Özcaner ve beraberindekiler ilk olarak Edremit İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti. İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk ve müftülük personeli tarafından karşılanan Özcaner ve beraberindekiler daha sonra Hilmi Irak İlkokulu ve Ortaokul’u tarafından düzenlenen yılsonu etkinliklerine katıldı. 

Bakmadan Geçme