AK Partililerden mahalle ziyaretleri

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ile İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, merkeze bağlı mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

Genel seçimlere bir hafta kala AK Parti Van İl Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Yaklaşık iki aydır çeşitli gezi ve ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Başkanlığı, seçime bir hafta kala mahalle ve ev ziyaretlerine ağırlık verdi. Akşam saatlerinde Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl başkanı Av. Zahir Soğanda, Tuşba ilçesine bağlı Şahbağı Mahallesi ile İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi’nde halkla bir araya geldi. İlk olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahbağı Mahallesi’nde bir evde mahallelilerle bir araya gelen Milletvekili Kayatürk ve Başkan Soğanda, bir süre görüşmelerde bulundu. Daha sonra İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi’ne geçen Kayatürk ve Soğanda, burada bir toplantı salonundan mahallelilerle görüşmelerde bulundu. Mahalle ziyaretlerinde konuşan Başkan Soğanda, ‘‘Seçimden önce de seçimden sonra da biz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim görevimiz halkımızın sorunlarını dinlemek, sürekli onlarla olmak. Bu yüzden bu görevlerdeyiz. Gittiğimiz her yerden tekrar çağrılıyoruz, bu bizleri çok sevindiriyor. ‘Neden bizim sokağımıza, neden bizim mahallemize gelmiyorsunuz’ diyerekten davetler alıyoruz. AK Parti halkımızın partisidir ve halkımızın kendini bulduğu bir partidir’’ dedi.
Milletvekili Kayatürk de, ‘‘Yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin oy oranını arttırarak yine iktidara getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar sizler oylarınızla AK Parti’ye destek verdiniz, bu seçimlerde yine destek vereceğinize inanıyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme