Futbol Akademisi Yeni Sezona Hazır

Kaptan Zeki Futbol Akademisi, Zeki Yılmaz öncülüğünde profesyonel Antrenörler eşliğinde yıldızlar yetiştirmek üzere Maraton halı sahada yeni sezon çalışmalarına başladı.

Rıdvan Can

Kaptan Zeki lakabıyla tanıtan Zeki Yılmaz tarafından kurulan Kaptan Zeki Futbol Okulu Zeki Yılmaz ve deneyimli antrenörler öncülüğünde yeni sezona 'merhaba' dedi.

 "MARATON HALI SAHADA FUTBOL EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Futbol Okulu'nda eğitim gören futbol tutkunu çocuklara futbol teknikleri yanında öz güvenlerini arttırmaya yönelik eğitim verdiklerini kaydeden Zeki Yılmaz, yeni sezonumuzu açtık. Her yıl artan şekilde öğrencimiz var. Eğitimlerimizde çocukların yeteneklerini keşfederek onları profesyonel takımların alt yapısına kazandırmaya çalışıyoruz. Maraton Halı Sahada futbol eğitimlerimiz devam ediyor dedi.

 "TÜRKİYE'NİN EN İYİ FUTBOLCULARI BURADAN ÇIKACAK"

Futbol Okulu kurucusu ve aynı zamanda deneyimli teknik direktör olan Zeki Yılmaz, "Geçen yıl okulumuzda yetişen genç yeteneklerimizden birkaç isim profesyonel takımların listesinde yer aldı.  Sportif anlamda gerekli yatırımların yapılması halinde Türkiye'nin en iyi futbolcularının buradan çıkacağına inanıyorum. Üst düzey profesyonel Antrenör ekibimizle geleceğin futbolcularına en iyi şekilde eğitim verme çalışmalarımız devam edecek" dedi. 

"AİLELER GÜVENLE ÇOCUKLARINI BİZLERE EMANET EDİYOR"

Sosyal sorumluluk olarak gördükleri futbol okulu projesini altı yıl önce hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Yılmaz, "Çocuklarımızı seviyoruz ve onlar için daha fazlasını ve iyisini yapmak istiyoruz. Bu bilinçle "Geleceğin Yıldızları, Geleceğe Hazırlanıyor" temasıyla başlattığımız futbol eğitim çalışmalarımız 06-15 yaş arası çocuklarımızla devam ediyor. Çocuklarımıza profesyonel program doğrultusunda teorik ve pratik eğitim veriyoruz. Çocuklarımızı servisle alıp, servisle belli noktalara bırakıyoruz. Her semtten gelen öğrencimiz var. Aileler güvenle çocuklarını bizlere emanet ediyor. Bizlerde sorumluluk bilinciyle çocuklarımıza kendi çocuklarımız gibi özen gösteriyor " diye konuştu.

Bakmadan Geçme