Eş Başkanlar Büyükşehir Maçını İzlediler

Van Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında Kayseri Şekerspor’u 1-0 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Maçı Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Hatice Çoban ve Edremit Belediyesi Eş Başkanları Rojbin Çetin ve Abdülkerim Sayan’da izledi.

Rıdvan CAN

Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Şekerspor maçına izleyen Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban, Edremit Belediyesi Eş Başkanları Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan türbinde yerlerini alarak son haftalardır galibiyete hasret kalan kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolculara destek ve moral verdiler.

SPOR BARIŞTIR KARDEŞLİKTİR

Sportif anlamda ve sporun her dalını desteklediklerini her zaman sporcuların yanında olduklarını belirten Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Hatice Çoban; "Zevkli bir maç izledik. Çok iyi bir takımımız var. Hocamıza, taraftarımıza ve bütün oyuncularımızı teşekkür ediyorum. Spor barış ve kardeşliktir. Sporcu kardeşlerimizin yanındayız." şeklinde konuştu.

BAYAN FUTBOLCULARA SEVGİ SELİ

Van Büyükşehir Belediyespor Kayseri Şekerspor maçı öncesi Van Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı play-off liginde aldığı başarılı sonuçların ardından Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram ve Eş Başkan Ayşe Harmancı kadın futbol takımı antrenörü Ramazan Bildirici ve sporcuları saha kenarında çiçek vererek kutladı.

Bakmadan Geçme