Rektör İnanç, Görevinden İstifa Etti

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, AK Parti'den Van Milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, görevinden istifa ederek AK Parti'den Van Milletvekili aday adayı olacağını söyledi.

Prof. Dr. İnanç, makamında düzenlendiği basın toplantısında, Van'dan AK Parti milletvekili aday adayı olmak için ilgililerle istişare ederek görevinden istifa ettiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından farklı bir ilde aday gösterilmesi halinde böylesi bir durumu da kabul edeceğini belirten İnanç, şöyle konuştu:

"Biz daha yolun başındayız. Daha yapacak çok işimiz var. Bizim başarımız beraberinde rehaveti getirmemelidir diye düşünüyorum.  Eylül 2008 yılında başlamış olduğum rektörlük görevimde, bugüne kadar Muş halkına vermiş olduğum hiçbir sözden geri kalmadım. Şu anda bin personel ve 10 bin öğrenciye ulaştık. Verdiğim sözü her zaman yerine getirdim ve hiç kimseyi aldatmadım."

İnanç, Muş Alparslan Üniversitesi'nin bugüne kadar yaklaşık 500 milyon lira harcamayla bu aşamaya geldiğini bildirerek, "Benden sonra burada görev yapacak tüm arkadaşlarıma güveniyorum. Birçok projelerimiz var ve devam ediyor. Bunları hayata geçirmeleri konusunda her zaman destek olacağım" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme