HÜKÜMLÜLER TARAFINDAN FİDAN DİKİLDİ

Van Adalet Sarayı bahçesine, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve denetimli serbestlik hükümlüleri tarafından fidan dikildi.

Van denetimli Serbestlik Müdürü Hakan Ceylan, Adliye binasının taşınmasından ağaçlandırılması için çalışma yaptıklarını belirterek, bu çalışmaya tüm personelin ve orman işletme müdürlüğü katıldığını ifade etti.
Ceylan, “Yaklaşık 300 tane fidan ağacını bu gün Adliye bahçesine dikmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah bundan sonra ki süreçte, Allah hayırlara vesile eder, bu ağaçların gördüğünü hepimize sağlık, mutluluk içerisinde nasip eder. Emekleri geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Denetimlik Serbestlikten faydalanan hükümlü Kemal Demir ise, “Özellikle bu Denetimli Serbestliği çıkaran ve vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü özgürlük çok güzel bir şey. Zamanımızı iyi geçiriyoruz. İsteyerek ve severek çalışıyoruz, mutluyuz, Dışarıdayız severek çalışıyoruz. Çok güzel geçiyor.”şeklinde konuştu.
Van Adalet Sarayı bahçesi bu fidanlarla daha yeşermesi amacıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanları ve hükümlüler 300 adet fidan dikimini gerçekleştirdiler.

Bakmadan Geçme