ESNAFLARIMIZ ODALARINA SAHİP ÇIKSIN

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası adayı Kenan Akalın, bir çok üyenin oda seçimlerinde yıllardır oy kullanmaya gelmediğini ifade ederek esnafın artık odalarına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Fazıl ERÜŞ

Sanayi sitesinde 23 yıldır esnaf olan Kenan Akalın, Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Oto döşeme üzerine çalıştığını belirten Akalın esnafın biriken sorunlarını çözeceğini ifade etti.

Çözülmeyen sorunları çözmek için adayım

Geçmiş dönemlerde oda yönetiminin değişik kademelerinde görev yaptığını söyleyen Akalın, “Sanayispor’a kulüp başkanlığı yaptım. Çözülmeyen birçok sorun var. Bizde bu sorunları çözmek için aday olduk. Yeni bir yönetimle esnafımızın karşısına çıkacağız. Benim dışımda iki arkadaş daha aday. Onlara da başarılar dilerim” dedi.

Esnaf Odasına sahip çıkmalı

Odalarına üye esnaflara çağrıda bulunan Akalın şöyle konuştu. “Esnaf arkadaşlarımız artık oy kullanarak odalarına sahip çıkmalıdır. Artık haklarını aramalıdırlar. Ayrıca odaya ait bir bina inşa etmek istiyoruz. Kiracıların problemleri var onu çözeceğiz. Kayıt dışı istihdamları önleyeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla da görüştük. Onlarda bize yardım sözü verdi” dedi.

Bakmadan Geçme