VANLI ENGELLİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Bedensel Engelliler Basketbol 2. Lig E Grubu’nda mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü’nü 35-54 mağlup etti.

Bedensel Engelliler Basketbol 2. Lig E Grubu’nda mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü’nü 35-54 mağlup etti. 
Maça geride başlayan Van ekibi, kısa sürede toparlanarak maçın hakimiyetini eline aldı. Üstün bir performans sergileyen Van ekibi, sahadan 35-54’lük bir skorla galip ayrıldı. Maçın ardından bir açıklama yapan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, sporculara olan güveninin bugünkü maça yansıdığını belirterek, “Van’da idman yapmakta çok sıkıntılar yaşamıştık. Yeni yeni başladığımız antrenmanlar sonucunda sahaya fazla bir şey yansıtamadık. Fakat maç tecrübesi olan sporcu kardeşlerim, üzerlerine düşen görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Bunun sonucu da skora yansıdı. Umarım takımımız daha iyi yerlere gelecektir. Takımımıza destek veren ve maçlara gitmemize yardımcı olan Sayın Van Valimiz Aydın Nezih Doğan’a teşekkürler diyorum. Valimiz engelliler konusunda çok duyarlı, maça gitmeden 1 gün önce Özel Kalem Müdürü tarafında arandık. Vali Bey deplasmana gitmek için gereken desteğin sağlanıp sağlanamadığını sordurmuş, bizde valimizin talimatıyla her şeyin hal olduğunu söyledik. Valimizin bu kadar duyarlı olması yönetimimizi ve sporcularımızı çok mutlu etti. Yönetimim ve sporcularım adına Sayın Valimize çok teşekkür ederim” dedi.
Takım antrenörü Okan Ebiri ise, takımın çok iyi sporculardan oluştuğunu belirterek, “Fakat antrenman yapamıyorduk. Ama yavaş yavaş her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Biz bu ili temsil ediyoruz. Sporcularımda bunun farkındalar. Bugün galip geldik. Sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Hepsi kendi engellerini aşmış, hayata tutunduklarını spor sayesinde ispatlıyorlar. İlimizdeki bütün engellilere sesleniyorum, gelsinler spor yapsınlar. Kulübümüz her branşta spor hizmeti vermeye hazır. Yeter ki hayata küsmesinler, bu galibiyeti bizleri destekleyen herkese armağan ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme