Saadet Partisi Bahçesaray ve Çatak’ta iddialı

Büyükşehir başta olmak üzere Van’ın 13 İlçesinde seçimlere iddialı hazırlandıklarını söyleyen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, “ Van’ı saadetli günler bekliyor” dedi.

Fazıl Erüş

2014 yerel seçimine aylar kala Saadet Partisi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe teşkilatlarındaki eksiklikleri gidermekle seçim çalışmalarına başladıklarını belirten SP Van İl Başkanı Özay İlhan, “ İlçe teşkilatlarımıza bilgili, donanımlı, milli görüşe mensup arkadaşlar kazandırdık. Birkaç İlçe hariç diğer bütün İlçelerimizde seçim hazırlıkları tamamlandı” dedi.

Aday Aday’lık müracaatları devam ediyor

Özay, Aday başvurusu olmayan İlçelerde aday olmak isteyen vatandaşlar kasım ayı’nın sonuna kadar İlçe Parti Bürolarına başvurularını yapabileceklerini söyledi. Büyükşehir başta olmak üzere birçok İlçede sürpriz adaylarının olacaklarını belirten Özay, “ 40’a yakın aday adaylarımız var. Halkımıza laik, hizmet yapabilecek, Van’ı modernleştirecek her şeyden önce kul hakkını yemeyecek adaylarımızı ilan edeceğiz. Çok yakın zamanda bütün adaylarımızı kamuoyuna duyuracağız” dedi.

 Erciş Belediye Başkan adayı kesinleşti

Erciş Belediye Başkan adayının kesinleştiğini vurgulayan Özay, “ Erciş’te birden fazla aday adaylarımız vardı. Adaylar üzerinde istişareler yaptık.  Biz parti olarak temayüllerimizi tamamladık. Esnaflara sorduk, evleri ziyaret ettik. Bu çalışmalarımızın sonucunda Şahin Yağar üzerinde karar kılındı” dedi.

Bahçesaray ve Çatak’ta iddialıyız

Bütün İlçeleri almak istediklerini ifade eden Özay, “ Bahçesaray ve Çatak İlçelerimizde oy potansiyelimiz çok yüksek. Daha önceki yerel seçimde Çatak’ı çok az oy farkıyla kaybettik. Bu seçimde ise Bahçesaray ve Çatak’ı inşallah alacağız” dedi.

 

Bakmadan Geçme