Van, Başbakan Erdoğan için hazırlanıyor

Caddeler bayraklarla donatıldı, miting alanı hazırlanıyor, asfalt dökülüyor. Ak Partililer de vatandaşları mitinge davet ediyor.

Fazıl Erüş

26 Ekim Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’da gerçekleştireceği ziyaret,  açılış ve mitingin hazırlıkları devam ediyor. 

Yolların çizgileri yenilenirken caddeler AK Parti bayrakları ile donatıldı. Açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak olan AK Parti İl Binası önünde bulunan,  deprem sonrası yıkılan eski devlet hastanesi alanı da asfaltlanarak araç parkı haline getirildi.  Beşyol miting alanı Başbakan Erdoğan’ın yapacağı konuşma için hazırlanıyor. Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ve parti çalışma arkadaşları da Cumhuriyet Caddesi ve Beşyol mevki’inde iş yerlerini gezerek vatandaşları mitinge davet ettiler.

26 Ekim’de Başbakan’ın Van iline ziyaretinden önce Başbakanın kullanacağı güzergâhları ve Van’ın en işlek Caddelerinden Kazım Karabekir Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi’nin Ak Parti bayrakları ile donattıklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras, “ Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları ile toplantılar yaptık. Ayrıca partimizin gençlik kolları teşkilatları, ilçe teşkilatlarımız ile çalışmalarımızı hızlandırdık. Vatandaşlarımız ile birlikte Başbakanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme