GAZETE TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Van’da resmi ilan almaya haiz altı gazete temsilcisi iftar yemeğinde bir araya gelerek reklam ve duyuru ilanı fiyatlarını ortak belirledi.
Basın İlan Kurumu Van Şubesi’nin de aracılığıyla Van’da resmi ilan alan gazete sayısı altıya düştükten sonra kalan altı gazete güç birliği yapma kararı aldı. Karar sonrası; Vansesi, Şehrivan, Olay, Bölge, İpekyolu ve Prestij Gazetesi resmi ilan alan gazeteler olarak belirlenmişti. Bazı gazeteler, mevcut gazeteler tarafından alınıp kapatılırken, bazı gazeteler ise diğer gazetelerle birleşerek yayınına son vermişti. Resmi ilan almaya haiz altı gazete temsilcisi, iftarda bir araya gelerek belli konularda güç birliği yapmayı kararlaştırdı. İftar sonrası yaklaşık iki saat boyunca toplantı yapan yerel gazete temsilcileri; kayıp ilanları, reklam ve duyuru ilanlarındaki yeni fiyatları belirledi. Komisyonculardan reklam almamayı kararlaştıran gazete temsilcileri, en az ayda bir, herhangi bir gazete bürosunda bir araya gelmeyi karara bağladı.
Önümüzdeki süreçte bazı kurumları da ortak ziyaret etmeyi kararlaştıran gazete temsilcileri; ihalelerin gazetelerde yayınlanarak yapılması konusunda ilgili kurum müdürleriyle görüşeceklerini ifade ettiler. İftar programına; Vansesi Gazetesi’ni temsilen İkram Kali ve Rıdvan Can, Olay Gazetesi’ni temsilen Fikret Özkan ve Murat Dalgın, Şehrivan Gazetesi’ni temsilen Yunus Aykaç ve Serkan İzgi, Bölge Gazetesi’ni temsilen Cafer Karakoç ve Bişar Ulutaş ile İpekyolu Gazetesi’ni temsilen Muhittin Botan ve Cengiz Aslan katıldı.

vanhaber,van,haber,van haber
gazete,resmi ilan,iftar yemeği,reklam,duyuru,ramazan,Vansesi Gazetesi,İkram Kali,Rıdvan Can,Olay Gazetesi,Bişar Ulutaş,İpekyolu Gazetesi

Bakmadan Geçme