Denetimsiz sokaklar kötü kokuyor

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
DENETİMSİZ SOKAKLAR KÖTÜ KOKUYOR
 
Şehrimizin köşe bucağından etrafa saçılan kötü kokular Ramazan ayında insanları rahatsız ediyor.  Kötü kokulardan şikâyetçi olan, köşemi arayan vatandaşlar ve esnaflar şunları söyledi:  " Bazı lokantalar iftar sonrası çöplerini, yemek artıklarını gelişigüzel cadde kenarlarına dökmektedirler.  Gündüz saati havaların sıcak olması nedeniyle yerde kalan yemek ve lokanta kalıntıları çevreye rahtsızlık veren çok ağır koku yaymaktadır. Sanat sokağı, PTT caddesinde kokudan geçilmiyor.  Sokakta Kanalizasyon gideri işlevini görmediği sokakta lokantalardan dışarıya dökülen kirli atık sular etrafa çok kötü izlenim ve koku vermektedir.  Belediye zabıta ekiplerinin gerekli yasal denetim görevini yapmalarını istiyoruz.  Kötü koku nedeniyle sokağa girilemez iş yerleri çalışamaz hale geldi. Van gibi büyük şehir olmuş bir ile bu görüntüler gerçekten yakışmıyor. Yetkilileri göreve çağırıyoruz.  Vatandaşı, sokakları kötü görüntü ve kokudan kurtarın."
 Belediye sorumluları lütfen vatandaşın şikayetine el atın ve vatandaşın sıkıntısını giderin. Bu mübarek ayda para kazanacağım diye insanları rahatsız etmeye kimsenin hakkı yoktur.  Çevre sorunu yaratan kötü kokuları engelleyin, sorumluları hakkında işlem yapın. 

Bakmadan Geçme