CHP'nin çalışmaları sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın beraberindeki İl Başkanı Hakan İlvan, 1. sıra Van Milletvekili Adayı Seracettin Bedirhanoğlu ile birlikte Van merkez, Erciş ve Bahçesaray ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Fahrettin Yiğit

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi vatandaşları ziyaret ederek, Milet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istiyor.  Van’ı ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın “Van sokaklarında yürümeye devam ediyoruz.. İftira siyasetine karşı doğruları doğrudan halkımıza anlatmaya, 86 milyonu birleştirmeye devam” dedi.

1. Sıra milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu ise “İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Günaydın ile birlikte Van'ın 2'nci büyük ilçesi Erciş'te saha çalışması yaptık, insanımızı dinledik. En büyük güvencemiz İnsanımızın umudunu kaybetmemesi. Bu insanların umudunu diri tutmak için çok çalışacağız ve kazanacağız.  Kimsenin umutsuz olmaya hakkı yok. Her şey ortada. Algılarla, montajlarla bu ülke yönetilemez. Bankalarda yaşanan kriz, tek adam rejiminin ülkeyi ne hale geldiğini gösteriyor. buna dur diyecek olan sizlersiniz. Bunun için İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Günaydın ile birlikte Bahçesaray'da çalışıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme