• Haberler
  • Sağlık
  • İl Sağlık Müdürü Tosun, İpekyolu ek hizmet binasında incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Tosun, İpekyolu ek hizmet binasında incelemelerde bulundu

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek hizmet binasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında acil servis, poliklinikler, fizik tedavi ünitesi ve palyatif servisinde incelemelerde bulunarak işleyiş hakkında bilgi aldı.

Van İl Sağlık Müdürü Tosun'a, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam, Başkan Yardımcısı Ayhan Oruç ve Hastane yönetimi eşlik etti. Ziyaret boyunca, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik öneri ve talepler değerlendirildi.

Hastane personeli ve yönetimiyle bir araya gelen Van İl Sağlık Müdürü  Tosun, sağlık çalışanlarının görüş ve önerilerini dinleyerek, hastane hizmetlerinin daha iyi hale getirilmesi için gerekli çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Tosun, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması ve vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Bu tür ziyaretlerle sahadaki durumu yerinde görmek ve ihtiyaçları değerlendirmek bizler için büyük önem taşıyor" dedi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme