'İktidar üzülmesin, muhalefet sevinmesin'

Seçim sonuçları bazı arkadaşların karalar bağlamasına bazı arkadaşların bayram yapmasına sebep oldu.

Liberal Düşünce Topluluğu Başkanı Atilla Yayla sosyal medyadan 7 Haziran seçim sonuçlarını yorumladı. Bu seçimlerin, kendini gözden geçiren iktidarı daha büyük başarılara taşıyabileceğini söyleyen Yayla, MHP veCHP’nin neden sevindiğini anlamadığının altını çizdi.

ATİLLA YAYLA 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ BU CÜMLELERLE YORUMLADI

AK PARTİ SİYASETİN HALA EN ÖNEMLİ AKTÖRÜ


Seçim sonuçları bazı arkadaşların karalar bağlamasına bazı arkadaşların bayram yapmasına sebep oldu. Arkadaşlar, aşırı sevinme ve üzülmeler gereksiz. AK Partililere söylemek isterim ki, AK Parti hala en büyük parti ve siyasetin en büyük aktörü.

 

CHP VE MHP'NİN SEVİNECEĞİ BİR TABLO YOK

Toplum tüm hatalarına, yüz eskimesine, muazzam bir iç ve dış kuşatma altına alınmasına rağmen bu partiden vazgeçmedi. AK Parti'nin bunu bir nimet olarak görüp kendini gözden geçirmesi ilerde daha büyük başarılar kazanmasını sağlayabilir. MHP ve CHP açısından çok sevinilecek bir tablo yok. Hatta CHP'nin üzülmesi lazım. 

HDP DEMOKRATİK SİYASETE MAHKUM EDİLDİ

HDP büyük bir mesaj aldı ve demokratik siyasete mahkum edildi. Bu saatten sonra şiddete başvurması intihar etmek anlamına gelir. Bir de şunu düşünelim: 

YEMİNLİ ERDOĞAN VE AK PARTİ DÜŞMANLARI VAR

Memlekette epeyce yeminli AK Parti, özellikle Erdoğan düşmanı var. Bunlar sağduyusunu ve his dengesini kaybetti. Bazıları neredeyse akıl sağlığını yitirme noktasına geldi. Her seçimde yenile yenile şiştiler. Bu tablo onları da biraz rahatlatacaktır. 

BİR MİKTAR ZAFER DUYGUSUNU TATTIRACAK, SONRA…

Bir miktar zafer duygusu tattıracak ve sağlıklı düşünmelerine yardımcı olacaktır. Bu da ülkenin normalleşmesine hizmet edecektir.
Demirel tek doğru söz söylediyse o da demokraside çarelerin tükenmeyeceğidir.

Bakmadan Geçme