İkizler Express Hizmete Hazır

Lezzetler zincirinin adresi İkizler Lahmacun yeni bir hizmete daha hazırlanıyor. Aile şirketi olarak kurulan İkizler Express Cumhuriyet Caddesi Akbank yanı Grant Otel altında hizmet verecek. İşletme sahibi Tamer Uruk açılışa ünlü bir sanatçı getirmeyi planladığını söyledi.

Fazıl ERÜŞ

Van’da girişimcilik ruhuyla yeni bir şube daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tamer Uruk amaçlarının Van’a modern, keyif veren işletmeler kazandırarak istihdam alanı yaratmak olduğunu söyledi.

1962 yılından beri dede’den,  toruna ailece mesleğin içinde olduklarını ifade eden Uruk, “  Biz Vanlıyız, İlimize hizmet etmekten, yatırım yapmaktan  gurur duyuyoruz. Ailece bu sektörde emek vererek başarıyla çalışıyoruz. İkizler Express konsept olarak diğer 3 şubemizden çok farklıdır.  Bu şubemizde zamanı kısıtlı olanlara, iş yeri ve evlerinde yemek sorunu yaşayanlara hizmet vereceğiz. Burada da tescilli markamız olan İkizler adını kullandık. İkizler Express’de Ayvalık tostu başta olmak üzere bütün tost çeşitleri, tavuk ve et döner, tavuk burger, hamburger ve lahmacun bulunacak. İş yerimizde 9 hemşerimizi istihdam ettik. Gece saat 24’e kadar halkımıza lezzetlerle hizmet vereceğiz.  Müşterilerimize pratik, lezzetli, aynı zamanda kaliteli ve ucuz yemek sunacağız. Bir müşterimiz 5 liraya doyacak. İşyerimizde bilinen,  güvenilir marka taze et kullanacağız, kalite ve hijyenden ödün vermeyeceğiz.   Özellikle şoklu et kullanılmayacak. Van’a yakışır, modern nezih bir işyeri açtık. Şimdiden çok büyük bir ilgi görüyoruz. Van’ın kurtuluş günü olan 2 Nisan günü İkizler Express’i n resmi açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Önceki yıllar İkizler Lahmacun’un açılışına İbrahim Tatlıses’i getirmiştik Buranın açılışına da Van’ın sevdiği ünlü bir sanatçıyı getirmeyi planlıyoruz ” dedi. 

Bakmadan Geçme