İdarecilerden esnaflara ziyaret

Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, Vali Yardımcısı Sinan Aslan, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk, Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel ile Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (VESOB) İsa Berge, esnafı ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, Vali Yardımcısı Sinan Aslan, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk, Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel ile Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (VESOB) İsa Berge, esnafı ziyaret etti. İpekyolu Belediyesi birim amirlerinin de bulunduğu ziyarette Cumhuriyet Caddesi Ercişli Emrah Sokağı’ndaki esnafın sorunları dinlendi. Berge ve İpekyolu Belediyesi heyeti esnaflar ile birebir ilgilendi. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Öztürk ile VanESOB Başkanı Berge, sokaktaki düzenlemeler ile ilgili bilgi aldı. 

Kaymakam Öztürk, Berge’nin talebini geri çevirmedi 

Sokakta yapılan düzenleme nedeniyle eski Tekel binasının arka tarafında geçici olarak hizmet veren peynirciler çarşısına geçiş kapandı. VAN ESOB Başkanı Berge, esnafın Ercişli Emrah Sokak tarafından da kapı açılması talebini İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Öztürk’e iletti. Öztürk, esnafın mağdur etmeyeceklerini söyleyerek kapı açılması talimatını verdi.iha

 

Bakmadan Geçme