Hür Dava Partisi'nden Gazetemize Ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Medya Başkanı Murat Bayram, 'Hükümetin bu bölgeye daha fazla istihdam alanı oluşturması gerekir. Salgın nedeniyle Kapıköy Sınır Kapısı kapatıldı. İranlılar Van'a gelemedi ama ne hikmetse İstanbul'a, Antalya'ya gidebildi. Van'da salgın var da İstanbul ve Antalya'da yok mu?' dedi.

Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Medya Başkanı Murat Bayram, İpekyolu Medya Birim Başkanı Cihat Gültepe,  parti üyeleri Selahattin Ağrak ve Memduh Boğokşayan gazetemizi ziyaret ederek, ilimizin ve ülkemizin sıkıntıları hakkında fikir teatisinde bulundular. 
"İlimizde ve ülkemizde ciddi sıkıntılar var"
Gençlik Kolları Medya Başkanı Murat Bayram, Van'ın sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden gelen desteği sunduklarını belirterek, "2017 yılında Murat Zorluoğlu'nun valiliği döneminde ilimizin işsizlik, trafik, çevre yolu, Van Gölü kirliliği gibi sorunlarını raporlaştırarak kendilerine sunduk. Van'da yaşayıp yetişen ve yatırımını Van dışına götüren çok sayıda işadamı var. Bizim öncelikle bu göçü önlememiz gerekiyor. Parti olarak ilimizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Hükümetin bu bölgeye daha fazla istihdam alanı oluşturması gerekir. Salgın nedeniyle Kapıköy Sınır Kapısı kapatıldı. İranlılar Van'a gelemedi ama ne hikmetse İstanbul'a, Antalya'ya gidebildi. Van'da salgın var da İstanbul ve Antalya'da yok mu? Hükümetin ülkenin bütün kesimlerine eşit bir şekilde hizmet etmesi gerekiyor. Hükümetlerin şehirler, insanlar arasında ayrım yapmaya hakkı yok. Yıllardır bu bölgeye belli başlı konularda haksızlık yapılıyor. Şubat ayında Antalya'daydım. Oteller tıka basa doluydu ama bugün Haziran ayının sonuna yaklaşıyoruz oteller boş, yetkililerin esnafları rahatlatmak için somut adımlar atması gerekiyor. İlimizde ve ülkemizde ciddi sıkıntılar var. İnşallah çözüme kavuşturulur. Genel merkezimiz haftada bir ülkemizin gündemini ve meselelerini tartışarak çözüm önerilerini sunuyor" dedi.
Bayram son olarak şunları söyledi; "Ülkemiz 2023 yılında seçime gidecek. Olası bir erken seçim olacağını tahmin etmiyorum ama yine de ülkemizde gündem çok çabuk değişebiliyor. Partimiz seçimde kime oy verme konusunda kararını açıklamadı. Genel Başkanımız da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ülkemizin ekonomik olarak bir erken seçimi kaldıramayacağını ifade etti."
Gazetemiz personeli Rıdvan Can, Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Medya Başkanı Murat Bayram ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme