• Haberler
  • Politika
  • HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz'un çalışmaları sürüyor

HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz'un çalışmaları sürüyor

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz seçim çalışmalarına devam ediyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinliyor. Seçilmesi halinde sorunları çözmek için çalışacağını belirten Oğuz, “Halkımızı ziyaret ederek sorunları dinliyoruz. Van’ın sorunlarını iyi biliyorum. Allah’ın izniyle seçimleri kazanmamız halinde güçlü kadrolarımızla sorunları çözmek için çalışarak Van’ı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

“VAN’I HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Oğuz, “31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Halkımız partimize yoğun teveccüh gösteriyor. Van ne yazık ki bu zamana kadar hak ettiği hizmetleri alamamıştır. Özellikle belediye hizmetlerinde geri bırakılmıştır. Yıllardır ilimiz hizmetten yoksun büyük bir köye dönüşmüş durumda. Bunun en temel nedenlerinden biri yıllardır ilimizde yetki makamında olup hiçbir yetkisini ilimizin hizmeti için kullanmayan bürokrasidir. Halkımız her seçimde ideolojilerin kurbanı edilip bir tercihe zorlandı ve bu tercih hiçbir zaman halkımıza hakkettiği hizmeti sunmadı. Daha önce yetki makamında olup hizmet noktasında sınıfta kalan yöneticiler, bugün halkımıza şirin sözlerle vaatlerde bulunuyorlar. Madem derdiniz hizmet, neden belediyeler elinizde iken bugün vaatte bulunduğunuz hizmetleri daha önce yapmadınız? HÜDA PAR olarak bu çarpık düzene son diyeceğiz. Dürüst belediyecilik gerçek hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda halkımıza; yalan söylemeyeceğiz. Halkımızın malını yemeyeceğiz. Halkımıza ihanet etmeyeceğiz. Halkımız, adil bir yönetim kalkınan bir Van için bu sefer HÜDA PAR diyecek.  Van'a sahip çıkacak olan babayiğit HÜDA PAR olacaktır” diye konuştu.


 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Ehli sünnet 27 Şubat 2024 19:28

inşallah alacağımız başkanlıklarla güçlenerek kadın koruma yasasını, kadın beyanı lafını kaldırtacağız, Kitabullah rehberimizdir.

Bakmadan Geçme