Hilton Hotel'in başarılı müdiresi İrem Tinli Angün yeniden Van'da

Ülkemizin önde gelen otel yöneticileri arasında gösterilen başarılı otel yöneticisi İrem Tinli Angün, yeniden Van DoubleTree By Hilton Hotel Genel Müdürlük görevine atandı.

Rıdvan Can

2011-2018 yılları arasında Van'ın ilk beş yıldızlı oteli Rescate Hotel-ve sonrasında DoubleTree by Hilton otellerinde başarılı çalışmalara imza atarak gönülleri fetheden İrem Tinli Angün, yeniden Van’a geliyor. Turizm ve Otelcilik sektöründe 26 yıllık tecrübesiyle fark yaratan başarılı Genel Müdür İrem Tinli Angün, evim dediği Van DoubleTree by Hilton Hotel’de 13 Temmuz Çarşamba günü göreve başlayacak.

“MUTLU VE HUZURLU ŞEKİLDE BAYRAĞI TESLİM ETTİM”

Gazetemize konuşan Van DoubleTree By Hilton Hotel Genel Müdiresi İrem Tinli Angün,  “Kıymetli Vanlılar, Sevgili Dostlar, sizlerden ayrı kaldığım süreçte neler yaptım biraz bahsetmek isterim . 2018 -Görev Yeri değişikliği sebebi ile Mercure İstanbul Ümraniye Otel’de devam ettim . 2020 yılında Accor Hotels Group a ait İbis Styles Merter Hotel Şantiye döneminde teslim aldığım Türkiye’nin en büyük İbis Styles Merter Hotel  (10000 m2 yerleşim alanı -211 oda -2000 m2 spa &welness -toplantı ve balo salonları -ve restaurant )a sahip kapasiteli idi.  Açılış sürecindeki yorgunluğumuzu ben ve ekibim %99 açılış skoru ile atmıştık. Başarıya imza attığım açılış projemizin ardından 2021 yılında Mercure Ümraniye‘nin transfer teklifini değerlendirerek Tekrar Mercure Ailesine dahil oldum. Kısa sürede kazandırdığım; Mutlu Ekip -Mutlu Misafir anlayışı ile güzel işler yapmayı başardık. 2022 yılında Van’ a transfer olmam sebebi ile Mercure Hotel ‘e üzülerek veda etmek durumunda kaldım. Ciddi başarılara imza atarak zirvede bıraktığım otel’de mutlu ve huzurlu şekilde bayrağı teslim ettim “dedi.

“MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU”

26 yıllık tecrübesiyle sektörde başarılı çalışmalara imza atan, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun olan deneyimli Genel Müdür İrem Tinli Angün, daha sonra American Hotel&Motel Association’da Turizm ve otel yönetimi eğitimi aldı. İyi derecede İngilizce bilen ve birçok alanda uzmanlık ve sertifikalara sahip. Kariyeri boyunca sektörün farklı alanlarında elde ettiği tecrübeyle, 2006 yılında Akay Grup Ailesi’ne katılan Angün, sırasıyla; Ankara Bilkent Hotel, Ankara Büyükhanlı Park Hotel, Ankara Rescate Boutique Hotel, Van Rescate Hotel,   Van Doubletree by Hilton, İstanbul Mercure Ümraniye Hotel, İbis Styles Merter  Hotel'de başarıyla genel müdürlük görevlerinde bulundu.

“YİNE YENİDEN GÜZEL VAN”

Kariyeri boyunca önemli turizm otellerinde görev alan otelcilik sektörünün deneyimli ismi Tinli Angün, 2011-2018 yılları arasında Sevgili Çalışma Arkadaşlarım ile birlikte Van’da sayısız başarılara imza attık.  Turizm sektörüne öncü olduk, örnek olduk. Bu vesile ile; 2018 yılında görev yeri değişikliğim sebebiyle veda ettiğim evim Doubletree by Hilton otel’de Kıymetli Ailem Kurtuluş Akay ve Umut Akay ile tekrar çalışabilmenin haklı gururu ve heyecanını yaşıyorum.  Kıymetli Vanlılar, sevgili dostlar; Sizlerin sonsuz desteği ile tekrar güzel işler başaracağımıza inancım tam. Başarılarımızın artması için ben ve ekibim işimizin başında olacağız ve yolumuza devam edeceğiz.  Güzel Van… Güzel İnsanlar… 26 yıllık başarı yolculuğumun jübilesini yapmak ve burada yaşlanmak üzere bu yola çıktım. Allah utandırmasın daim olsun” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 8
Fikri Ölçücü 08 Temmuz 2022 18:07

Çok değerli mesleğine aşık bir Şahsiyet İrem Hanım kardeşimizin Van’a gelmesine çok sevindik hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum

Tuyluoglu 08 Temmuz 2022 10:11

İrem hanım hayırlı olsun

Tuyluoglu 08 Temmuz 2022 10:11

İrem hanım hayırlı olsun

Nazmi tosun 08 Temmuz 2022 10:01

İrem hanım., Allah hayırlı uğurlu ve İnşaallah bildiğimiz bilmediğimiz çok hayırlara vesile etsin.,

Nazmi tosun 08 Temmuz 2022 10:01

İrem hanım., Allah hayırlı uğurlu ve İnşaallah bildiğimiz bilmediğimiz çok hayırlara vesile etsin.,

Mehmet teber 08 Temmuz 2022 07:24

Umutsuz bir sabahın mutlu bir haberine merhaba

Mehmet teber 08 Temmuz 2022 07:24

Umutsuz bir sabahın mutlu bir haberine merhaba

Kutay Barlas 07 Temmuz 2022 21:49

İrem hanım ile son 3 Accor otellerin de çalışma şansımız oldu. Kendisi, inanılmaz nazik, işini en iyi yapan, her zaman pozitif, güler yüzlü ve nadide insanlardandır. Yeni görevin de başarılar diliyorum. Umarım yolumuz yine bir proje de kesişir.

Bakmadan Geçme