Hastadan Doktora Teşekkür Plaketi

Türk Diyanet Vakıf-Sen Özalp Şube Başkanı Hüseyin Altıok tedavi gördüğü Lokman Hekim Van Hastanesi yönetim ve çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.

Sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olayları Türkiye’de yaşayan herkesi kaygılandırırken, Van’dan ilginç bir davranış gerçekleşti.
Lokman Hekim Van Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta, taburcu olduktan sonra hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.  

Türk Diyanet Vakıf-Sen Özalp Şube Başkanı Hüseyin Altıok, yaklaşık iki hafta önce boyun fıtığı rahatsızlığından dolayı Lokman Hekim Van Hastanesi Fizik ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde tedavi olmaya başladı.
Altıok’a iki haftalık süreçte ultrason, tens, hotpack, traksiyon, egzersiz ve masaj tedavisi uygulandı.
Tedavisi başarıyla sona eren Hüseyin Altıok, taburcu olduktan sonra Lokman Hekim Van Hastanesi Fizik ve Rehabilitasyon Ünitesi’ni ziyaret ederek, tedavi sürecinde göstermiş oldukları Hasta ilişkileri ve özverili hizmetlerinden dolayı birim çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür plaketi verdi.
Hasta Hüseyin Altıok daha sonra Başhekim Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Lokman Hekim Hastaneleri Genel Koordinatörü Dr. İbrahim Uğur ve Hastane Müdürü Salih Gümüş’ü ziyaret ederek Lokman Hekim Van Hastanesi adına Başhekim Prof. Dr Berktaş'a da teşekkür plaketi takdim etti.
Türk Diyanet Vakfı-Sen Özalp Şube Başkanı Hüseyin Altıok, ziyarette Lokman Hekim Van Hastanesi’nin hizmet kalitesinin kendisini çok memnun ettiğini bu nedenle teşekkür plaketi vermeyi uygun gördüğünü ifade etti.

Bakmadan Geçme