Gürpınar'da 2.Etap doğalgaz çalışmaları başladı

Gürpınar ilçesinde 1.etap doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2. Etap çalışmalarına başlandı.

Basın Bülteni

Göreve geldiği günden bu yana ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla Gürpınar’da büyük bir değişim ve dönüşüm hareketi başlatan Başkan Hayrullah Tanış, şimdi de 2. Etap doğal gaz çalışmaları için kolları sıvadı.

Bu kapsamda 2. etap çalışmaları ile Cumhuriyet, Değirmendüzü, Aşağıkaymaz ve Akpınar Mahalleleri doğal gaz ile buluşacak.

Devam eden 2. etap altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tanış, burada çalışanlara kolaylıklar diledi, çalışmalar hakkında son bilgileri aldı.

Doğal gazın Gürpınar’ın 50 yıllık hasreti olduğunu kaydeden Başkan Tanış, “Doğal gazın halkımız için öneminin farkındayız. 2019 yılında göreve başladığımızda vatandaşlarımızı doğal gazla buluşturma sözü vermiştik. Allah’ın izniyle bunun ilk etap çalışmalarına 2022 yılında başladık ve birçok evimizde de kullanılmaya başlandı. Amacımız daha fazla vatandaşımızın bu imkandan yararlanması bunun için 2. Etap çalışmalarına büyük bir hızla başladık. Yıl sonuna kadar da birçok mahallemize ulaştırmış olacağız. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için çok çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Tanış'a Belediye Meclis Üyesi Zabıt Kahraman, Fen İşleri Müdürü Garbi Görentaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Vedat Abukan, Aşağıkaymaz Mahalle Muhtarı Ahmet Kanber, Akpınar Mahalle Muhtarı Yusuf Atan da eşlik etti.

 

 

Bakmadan Geçme