Gülce-İ Aşk Şiir kitabı çıktı

Vanlı Şair Yazar Mehmet Muhlis Şepik'in Gülce-i Aşk adlı ikinci şiir kitabı çıktı.

Burhan Ergin

2018 yılında Kolaysa Dikeni de Sev şiir kitabını yayımlayarak okuyucularıyla buluşturan Vanlı Şair Yazar Mehmet Muhlis Şepik’in Gülce-i Aşk adlı ikinci şiir kitabı raflardaki yerini aldı. 111 sayfadan oluşan şiir kitabında 60 aşk şiiri, 24 sosyal şiir ve 5 tasavvuf şiiri yer alıyor.

Kitabıyla ilgili açıklamalarda bulunan şair yazar Mehmet Muhlis Şepik, “2018 yılında ilk şiir kitabımı yayımlayarak okuyucularımla buluşturdum. Kolaysa Dikeni de Sev adlı ilk şiir kitabım büyük ilgi gördü. Hemen akabinde ikinci şiir kitabım olan Gülce-i Aşk şiir kitabımı tamamlayarak çıkardım. Tamamı hece vezni ile yazdığım şiirlerden oluşan Gülce-i Aşk kitabım Aşk Şiirleri, Sosyal Şiirler ve Tasavvuf Şiirleriyle üç bölümden oluşmaktadır. Kitabımda kızım Gülce Belinay'a ithaf ettim” dedi.

Mehmet Muhlis Şepik kimdir?

1992 yılında Van'ın Erciş ilçesinde dünyaya geldi İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Erciş'te tamamladı. Lise hayatından sonra öğretimini ara vererek inşaat sektöründe çalışmaya başladı.

Şair uzun yıllardan beri şiir yazmaktadır birçok ulusal dergi ve gazetelerde şiirleri yap makaleleri yayınlandı şairin kolaysa dikeni desem adlı şiir kitabı 2018 yılında okuyucuyla buluştu.

Mehmet Muhlis Şepik üniversitede tez konusu olarak ele alınmış olup iki adet şiiri Türk halk müziğinde türkü formatında bestelenmiştir. Üç şiir antolojisinde  farklı şiirleriyle  yer alan Şair 2016 yılında "Aşk" konulu şiir yarışmasında ikinci olmuştur. 

Van'ın Erciş ilçesinde ikamet eden Şair halen inşaat sektöründe çalışmaya devam etmektedir.  Evli ve bir kız çocuğu babası olan şair Gülce-i Aşk adlı 2. şiir kitabına kızı Gülce Belinay'a ithaf ederek Gülce-i Aşk ismini vermiştir.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme