GÜLAÇAR'DAN 'HİZMET' AÇIKLAMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, ülke genelinde yapılan hizmetleri görmek istemeyenlerin her zaman kaybetmeye mahkum olacağını belirterek, seçim sonrası Van’ın da özlediği güzelliklere kavuşacağını söyledi.

Ziyaretlerine hiç ara vermeden devam eden Osman Nuri Gülaçar, beraberinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile AK Parti Edremit İlçe Başkanı ve üyeleriyle tanışma toplantısında bir araya geldi. Abdullah Aras’ın kısa bir konuşma yapmasının ardından açıklamalarda bulunan Gülaçar, seçimlerin önemine değindi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’ı çok önemsediğini, tek arzusunun imkanlardan mahrum bırakılan Van halkının bir an önce özlediği hizmetlere kavuşturulması olduğunu anlatan Gülaçar, “Sadece Van’ı değil bütün ülkeyi düşünen, herkesin derdiyle dertlenen Sayın Başbakanımıza vefa borcumuzu ödemeliyiz. Durmadan, bıkmadan ve usanmadan öyle bir çalışmalıyız ki seçimleri kazanarak, mağdur ve mazlum olan halkımızı hizmetlerle buluşturmalıyız. Önderimizin arzusunu yerine getirmeliyiz. 12 yıl içerisinde 81 ilde öyle inanılmaz hizmetler sunuldu ki ve bu hizmetlerin hala ardı arkası kesilmiyor ve kesilmeyecek. İnşallah 30 Mart akşamı ile birlikte Van’ımız da hakkettiği ve mahrum bırakıldığı, özlediği güzelliklere kavuşacaktır. Farklı düşüncelerde olan, hesaplarını farklı ilişkiler üzerine kuranlar şunu bilsin ki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için büyük bir fırsattır, büyük bir değerdir ve eşi benzeri bulunmaz bir insandır. Türkiye’nin her alanda geldiği nokta bunun en büyük göstergesidir. Bunu görmek istemeyenler hep kaybetmeye mahkumdurlar” dedi.
AK Parti teşkilatı üyelerinin tebriklerini de kabul eden Gülaçar, daha sonra İpekyolu merkez ilçe mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası muhtarlarla sohbet eden ve sıkıntıları dinleyen Gülaçar, ardından partiye geçerek, kendisini ziyaret eden Müküslüler Derneği üyeleri ve Erciş’ten gelen kalabalık grupla görüştü.

Bakmadan Geçme