Gülaçar'dan davet çağrısı

Yerel seçimlere sayılı günler kala Saray ilçesinde seçim çalışmalarına destek veren AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar 15 Mart Cuma günü Van'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine davet çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında 15 Mart Cuma günü saat 13:00’da beşyol meydanında Vanlılarla buluşacak. 

Miting öncesi Vanlılara çağrıda bulunan İrfan Gülaçar yaptığı açıklamada, “31 Mart Seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Teşkilatı, sahada aktif şekilde görevlerini yerine getiriyor. Özellikle AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve ilçe yönetimleri, her kapıyı çalmak ve dokunulmadık gönül bırakmamak için vatandaşlarla sürekli iletişim halindeler. AK Parti’nin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmesi ve çözüm üretecekleri gerek ve bu çalışmayı başta İl kadın kolları olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarımız aktif saha çalışmalarını yürütüyorlar, “Kadın siyasetin öznesidir” ilkesi doğrultusunda hareket eden ve kadınlara aktif siyaseti sevdiren 31 Mart’ta Van ve ilçeri’nin geleceğini şekillendireceklerini. Başta Van Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçeleri “Gerçek Belediyecilik” ile buluşturacaklarına inandığım büyük bir çaba ve özveri ile  kararlılıkla çalıştıklarına inanıyorum. Bu vesile ile 15 Mart Cuma günü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ilimize teşrif edecekler, burada verilecek mesajları en yetkili ağızdan dinlemek için tüm Van Halkını Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla karşılamak için mitingimize davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme